Read Проектот Роузи by Graeme Simsion Free Online


Ebook Проектот Роузи by Graeme Simsion read! Book Title: Проектот Роузи
The author of the book: Graeme Simsion
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 457 KB
Edition: Арс Ламина
Date of issue: 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Проектот Роузи:

Можеби вистинската љубов навистина може да промени еден маж...Љубовта не е егзактна наука. Но пробајте да му го кажете тоа на Дон Тилман! Кога овој триесет и девет годишен генетичар ќе се одлучи да ја пронајде својата совршена партнерка, неговиот предизвик се претвора во проектот Сопруга. Навидум доволен е само еден прашалник од шеснаесет страници за да се елиминираат сите погрешни кандидатки. Но Роузи е совршената „погрешна” кандидатка. Како и успева да внесе хаос во беспрекорно уредениот живот на Дон?

Проектот Роузи е современа бајка раскажана заводливо и шармантно, привлечно и со многу хумор. Обидете се, заедно со Дон, да проверите дали животот почнува да се случува само тогаш кога ние ќе му дозволиме.
Read Проектот Роузи Download Проектот Роузи PDF


Read information about the author

Ebook Проектот Роузи read Online! Graeme Simsion is a former IT consultant and the author of two nonfiction books on database design who decided, at the age of fifty, to turn his hand to fiction. His first novel, The Rosie Project, was published in 2013 and translation rights have been sold in forty languages. The sequel, The Rosie Effect, is also an international bestseller.
Graeme's third novel is The Best of Adam Sharp, a story of a love affair re-kindled - and its consequences.
Graeme lives in Australia with his wife, Anne Buist, also a published writer ( Medea's Curse, Dangerous to Know).

Read Проектот Роузи Download Проектот Роузи PDF


Add a comment to Проектот Роузи
Read EBOOK Проектот Роузи by Graeme Simsion Online free

Download Проектот Роузи PDF: proektot-rouzi.pdf Проектот Роузи PDF