Read Muškarci koji mrze žene by Stieg Larsson Free Online


Ebook Muškarci koji mrze žene by Stieg Larsson read! Book Title: Muškarci koji mrze žene
The author of the book: Stieg Larsson
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 719 KB
Edition: Fraktura
Date of issue: 2010
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Muškarci koji mrze žene:

Novinar Mikael Blomkvist, ujedno i suvlasnik novina Millennium, koji je uvjeren da je njegova dužnost boriti se protiv kriminala velikih korporacija i drugih zala suvremenog društva, te mlada Lisbeth Salander (24), mršava hakerica fotografske memorije i traumatične prošlosti s instinktom za preživljavanje koji preplaši svakoga tko joj stane na put dvoje su glavnih junaka hita Muškaraci koji mrze žene i s kojima je Stieg Larsson donio junake za dvadeset i prvo stoljeće.
Roman Muškarci koji mrze žene epska je priča koja se odvija na nekoliko kontinenata, zamišljen je i kao homage velikim piscima žanra. Ovo je inteligentan i dobro napisani roman koji je istodobno saga o serijskim ubojicama, potraga za nestalima i informirani uvid u svjetove velikog kapitala i novinarstva.

“Muškarci koji mrze žene” u potpunosti je originalan politički i novinarski triler, istodobno intiman i moralan. Unatoč mračnim otkrićima, Stieg Larsson je napisao književnu gozbu s likovima koje nećete tako lako zaboraviti.
Michael Ondaatje

Sumnjam da ćete pročitati bolju knjigu ove godine.
Val McDermid

Izdavačka senzacija, djelo zrelog autora koji se pojavio niotkuda. Rijetko kad su se poklonici detektivskog žanra morali istodobno pokloniti i oplakivati talent kao što je bio Larssonov.
Sunday Times

Likovi su genijalne, vjerodostojne kreacije... Na kraju, roman, između ostalog, postane i neka vrsta nježne ljubavne priče... Ovo je začuđujući roman, prepun strasti i suptilnih uvida u korumpirane umove.
Observer

Švedska kriminalistička proza, kao i sama zemlja, ima i klasnu i društvenu svijest. Bilo je pitanje vremena kad će ta kultura proizvesti svoj Rat i mir. ...Radnja i rasplet su majstorski. Ne čudi što je Europa poludjela za Blomkvistom.
Sydney Morning Herald

Ovo je Ingmar Bergman među trilerima.
Stine Jensen, NRC

Kombinirajte jezovitu švedsku atmosferu, ćudljivu psihološku dramu Bergmanovih filmova s pirotehnikom serijskih ubojica. Dodajte bijesnu punk heroinu i nesretnog novinara i imate sastojke prvog romana Stiega Larssona, mega bestselera u autorovoj domovini, senzacije u Francuskoj, Njemačkoj i Nizozemskoj. Dva Larssonova protagonista – Mikael Blomkvist, novinar koji postaje detektiv i njegova partnerica Lisbeth Salander ili djevojka s tetovažom zmaja - oni su zbog kojih je ovaj roman više od običnog krimića. Oboje su zahtjevni, konfliktni, izazovni ljudi.
Michiko Kakutani, New York Times

Jednostavan stil, prepun detalja. Zanimljiva i vjerodostojna radnja, ali iznad svega, nevjerojatno originalna junakinja... Izuzetan roman.
Literary Review

Tako mnogo trilera, ma koliko god bili snažni, zaboravimo odmah po čitanju. Larssonovi romani, međutim, ostaju u sjećanju dugo nakon što ih zatvorimo.
le Monde
Read Muškarci koji mrze žene Download Muškarci koji mrze žene PDF


Read information about the author

Ebook Muškarci koji mrze žene read Online! Stieg Larsson (born as Karl Stig-Erland Larsson) was a Swedish journalist and writer who passed away in 2004.

As a journalist and editor of the magazine Expo , Larsson was active in documenting and exposing Swedish extreme right and racist organisations. When he died at the age of 50, Larsson left three unpublished thrillers and unfinished manuscripts for more. The first three books ( The Girl With the Dragon Tattoo , The Girl Who Played With Fire and The Girl Who Kicked the Hornets' Nest ) have since been printed as the Millenium series. These books are all bestsellers in Sweden and in several other countries, including the United States and Canada.

Read Muškarci koji mrze žene Download Muškarci koji mrze žene PDF


Add a comment to Muškarci koji mrze žene
Read EBOOK Muškarci koji mrze žene by Stieg Larsson Online free

Download Muškarci koji mrze žene PDF: mukarci-koji-mrze-ene.pdf Muškarci koji mrze žene PDF