Read Screwdrivered - Moj život kao ljubić by Alice Clayton Free Online


Ebook Screwdrivered - Moj život kao ljubić by Alice Clayton read! Book Title: Screwdrivered - Moj život kao ljubić
The author of the book: Alice Clayton
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 395 KB
Edition: Stilus knjiga d.o.o.
Date of issue: July 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Screwdrivered - Moj život kao ljubić:

Treća u nizu iz serijala Koktel, Screwdrivered je neobična romantična komedija koja parodira stereotipe o bujnim damama u korzetima, strasti na prvi pogled i vječnoj ljubavi, uz dodatak povijesnih dokumenata i konjskog dre – samo malo, što?

Viv Franklin je opaka damica, programerka urednog uma savršenog za matematičke probleme. Viv Franklin je isto tako i ovisnica o seksi ljubavnim romanima koja čezne za vitezom na bijelom konju, kaubojem na pastuhu, ili kršnom vatrogascu koji će joj zavrtjeti glavom – i rasplesti joj korzet; ne zaboravite korzet.

Kad primi obavijest da je od stare tete koje se jedva sjeća naslijedila lijepu staru kuću u Mendocinu u Kaliforniji, Viv se otputi na drugi kraj zemlje, spremna za avanturu kao iz romana. Ali svaka knjiga ima zaplet, zar ne? S kućom dolazi i kauboj, Hank, koji odmah privuče Viv – probudi vatru u njezinim njedrima, čak. Ali tu je i Clark Barrow. Knjižničar. Koji je uporno zove punim imenom. Mogu li se tvid i naočale suprotstaviti kaubojskim čizmama? Nego što.

Screwdrivered je borba Clarka i super-kauboja pred smetenom/ napaljenom Viv/Vivian? Hoće li se odlučiti za jahanje ili zabavu u knjižnici?

“Bijeg od stvarnosti, zabavan i duhovit dijalog, niz seksi prizora – svi koji vole Rachel Gibson i Helen Fielding, uživat će u prvom susretu s Alice Clayton” – Booklist
Read Screwdrivered - Moj život kao ljubić Download Screwdrivered - Moj život kao ljubić PDF


Read information about the author

Ebook Screwdrivered - Moj život kao ljubić read Online! ALICE CLAYTON worked in the cosmetics industry for over a decade before picking up a pen (read laptop).

She enjoys gardening but not weeding, baking but not cleaning up, and finally convinced her long-time boyfriend to marry her.

Now, about that Bernese Mountain dog.

Read Screwdrivered - Moj život kao ljubić Download Screwdrivered - Moj život kao ljubić PDF


Add a comment to Screwdrivered - Moj život kao ljubić
Read EBOOK Screwdrivered - Moj život kao ljubić by Alice Clayton Online free

Download Screwdrivered - Moj život kao ljubić PDF: screwdrivered-moj-ivot-kao-ljubi.pdf Screwdrivered - Moj život kao ljubić PDF