Read Yösirkus by Erin Morgenstern Free Online


Ebook Yösirkus by Erin Morgenstern read! Book Title: Yösirkus
The author of the book: Erin Morgenstern
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.42 MB
Edition: Basam Books
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Yösirkus:

Sirkus saapuu varoittamatta. Siitä ei kerrota etukäteen, julisteita ei ilmesty keskustan ilmoitustauluille tai lyhtypylväisiin. Yhtäkkiä se vain on paikassa, joka vielä eilen oli tyhjä.

Yösirkus kuljettaa lukijan mukanaan outoon, rönsyilevään ja kiehtovaan sirkusmaailmaan 1900-luvun alkuun. Mustavalkoraidallisten telttojen suojissa kaksi nuorta taikuria, Celia ja Marco, kilpailevat pelissä, johon heitä on valmennettu pienestä pitäen. Heidän täytyy ylittää toinen toisensa kyvyillään, mielikuvituksellaan ja voimillaan. Heidän opettajansa suostuvat paljastamaan pelistä ainoastaan sen, että siitä ei pääse irti. Nuoret kilpakumppanit alkavat nähdä kilvan kiehtovana yhteistyönä, ja pian Celia ja Marco rakastuvat tietämättä sitä, että pelissä häviäjän osa on kuolema. On vain yksi tie ulos. Tarvitaan ennennäkemätön voimanponnistus ja erään viattoman maalaispojan apu. Niillä muutetaan kohtaloa tavalla, joka olisi uskomaton, jos ei uskoisi taikuuteen.

Erin Morgensternin esikoiskirja on ainutlaatuinen, otteessaan pitävä ja lumoava rakkaustarina, joka maalaa kuvaa kaikille aisteille. Kirjan henkilöhahmot ovat inhimillisiä mutta saman aikaan heissä on ripaus taikaa. Morgenstern on taidokas, klassinen tarinankertoja sanan todellisessa merkityksessä. Tarina vie mukanaan, sen lumous ei rikkoudu eikä lukijakaan pääse sirkuksesta irti ennen yllättävää loppua.
Read Yösirkus Download Yösirkus PDF


Read information about the author

Ebook Yösirkus read Online! Erin Morgenstern is a writer and a multimedia artist, who describes all her work as "fairy tales in one way or another." She grew up in Marshfield, Massachusetts. She currently lives in Boston, Massachusetts with two very fluffy cats.

Read Yösirkus Download Yösirkus PDF


Add a comment to Yösirkus
Read EBOOK Yösirkus by Erin Morgenstern Online free

Download Yösirkus PDF: ysirkus.pdf Yösirkus PDF