Read Talvinen tarina by Mark Helprin Free Online


Ebook Talvinen tarina by Mark Helprin read! Book Title: Talvinen tarina
The author of the book: Mark Helprin
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.35 MB
Edition: Tammi
Date of issue: 1985
ISBN: 9513059898
ISBN 13: 9789513059897

Read full description of the books Talvinen tarina:

Romaanin tapahtumapaikka on New York ja sen lähiympäristö, aika 1900-luvun alku ja loppu. New York on samalla kertaa tutunomainen ja tuntematon, sitä ympäröi läpitunkematon pilviverho ja yhteydet ulkomaailmaan ovat hyvin satunnaisia. Talvella on romaanissa tärkeä sija: New York kokee pienen jääkauden erään pormestariehdokkaan luvattua, että jos hänet valitaan, kaupunki saisi nauttia mitä kauneimmista talvista, tähdet säkenöisivät mustalla taivaalla, lunta sataisi miltei lakkaamatta tuulen kieputtaessa ja tanssittaessa hiutaleita, reet, sukset ja luistimet saisi ottaa jälleen käyttöön.

Tuhatvuotinen valtakunta ja ihmisen kaipuu siihen on tämän merkillisen kirjan perusteema. Nykyisenä aikana se voi herättää ihmetystä, mutta Talvisen tarinan maailmassa tämä asia on täysin luonnollinen ja vakavasti otettava. Siinä juuri on Helprinin romaanin maaginen voima: sen kaikki satumaisuus, mielikuvituksellisuus ja hulluus, huumorin ja kielen leikki, on sydämeenkäypää viisautta ja totuutta. Kaikille kritiikeille, joita Mark Helprinin Talvinen tarina on saanut, on yhteistä se, että ne toteavat kirjan vaikeasti määriteltäväksi ja selostettavaksi. Se on samalla kertaa totta ja fantasiaa, sitä "lukee kuin nykyromaania, vaikka kirja vilisee ihmetöitä, kuolleista nousemisia, ikuista elämää, lentäviä hevosia, lasaruksia ja kristuksia".
Read Talvinen tarina Download Talvinen tarina PDF


Read information about the author

Ebook Talvinen tarina read Online! Mark Helprin belongs to no literary school, movement, tendency, or trend. As many have observed and as Time Magazine has phrased it, “He lights his own way.” His three collections of short stories (A Dove of the East and Other Stories, Ellis Island and Other Stories, and The Pacific and Other Stories), six novels (Refiner's Fire, Winter's Tale, A Soldier of the Great War, Memoir From Antproof Case, Freddy and Fredericka and, In Sunlight and In Shadow), and three children's books (Swan Lake, A City in Winter, and The Veil of Snows, all illustrated by Chris Van Allsburg), speak eloquently for themselves and are remarkable throughout for the sustained beauty and power of their language.

www.markhelprin.com

Read Talvinen tarina Download Talvinen tarina PDF


Add a comment to Talvinen tarina
Read EBOOK Talvinen tarina by Mark Helprin Online free

Download Talvinen tarina PDF: talvinen-tarina.pdf Talvinen tarina PDF